Friday, February 22, 2008

BOP STREET CLUB EN MAGIC POP



Esta fantástica página que lleva una gente de Barcelona ha tenido el detalle de hablar del Bop Street Club de Valencia en su página web,anunciando con todo detalle las próximas sesiones que Javi Monreal y yo haremos en estas semanas próximas.
de nuevo esta gente encantadora ha hablado de nosotros en su página
Un abrazo por todo,y gracias. http://www.magicpop.es/ Gran festa del Bop Street Club de Valencia al Kraken el 22 de febrer Les properes festes del Bop Street Club tenen lloc el 22 de febrer a la sala Kraken, la segona el 22 de març a The Mill i la tercera al Dub Club el 19 d'abril. Punxaran dos Dj’s, Alex i Javi Monreal, experts en rock and roll, rockabilly, neo-rockabilly, psychobilly, R&B, garatge, … El Bop Street Club, està format per Alex i Javi Monreal, un parell de grans coneixedors de música Rock and Roll, Rockabilly, Swing, R&B, entre altres ritmes. Alex Bop Street té un programa de ràdio setmanal, Bop Street en Ràdio Funny, que ara celebra catorze anys, els mateixos que porta fent-nos gaudir, com a Dj, de bon Rythm and Blues, Swing, Doo-Wop, Rockabilly 50's o garatge 60's, pels millors locals de València. Javi Monreal és un gran expert en bandes actuals i també domina els clàssics, o sigui que a la seves sessions podreu escoltar des del Rockabilly clàssic fins al Neo-Rockabilly o el Psychobilly.El divendres 8 de febrer punxaven al Swan Club. Les properes festes del Bop Street Club tenen lloc el 22 de febrer a la sala Kraken, la segona el 22 de març a The Mill i la tercera al Dub Club el 19 d'abril. Punxaran dos Dj’s experts en rock and roll, rockabilly, neo-rockabilly, psychobilly, R&B, garatge, … El dia 22 de febrer, estaran al Kraken, (Plaça Honduras 37) a València, en el que serà una segura gran rock and roll session amb sons variats que ens faran ballar rockabilly, rock and roll, twist,garatge,swing,neo-rockabilly,psychobilly... Després, el 22 de març compartiran una gran nit amb els New Fakers dj's (Oscar i Alex) experts en garatge i punk a les sales del Mill club de València (C/ Pare Porta). El dissabte dia 19 d'abril, el Dj’s del Bop Street Club punxaran al Dub Club, (C/ Jesús 91), després del concert de Danny Flaco, cap a l’1 de la matinada. Tornaran a combinar rock and roll, rockabilly, psychobilly i garatge. Per últim es molt recomanable visitar el seu blogspot on us assabentareu de les morts recents de Joaquín Costa o Freddie Bell, també dels propers concerts dels Stray Cats a Madrid, Saragossa, Bilbao o Múrcia el proper mes d'agost, o de la separació dels Nitemares madrilenys, entre molts altres temes molt interessants relacionats amb els sons rock-a- billy.

2 Comments:

Blogger Magic Pop said...

Muchas gracias por el comentario. Ha sido un auténtico placer, que sin duda repetiremos, poder informar sobre vuestra intensa actividad musical. Felicidades por tan instructivo e interesante blog.

Saludos modernistas y rockers
Magic Pop

10:38 AM  
Blogger BOP STREET CLUB said...

A vosotros...nos ha hecho muchisima ilusión a Javi y a mi.
Esperamos que visiteis Valencia pronto.

6:04 AM  

Post a Comment

<< Home